UA
Укр
RU
Рус
logo

Останні зареєстровані сайти

Новини

31 травень 2013
Уважаемые пользователи топа!!! На данный момент идёт обновление скриптов и возможностей нашего сайта.Во время обновления возможны кратковременные сбои в работе топа. По окончании обновления будет проведена чистка топа от нерабочих сайтов.

Реклама

ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА Адвокат Литвинова Вікторія

  • Ключові слова: ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА Адвокат Литвинова Вікторія
  • Description: ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА Адвокат Литвинова Вікторія
  • Інформація про сервер: HTTP/1.0 200 OK Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Expires: Mon, 29 Apr 2024 07:00:18 GMT Date: Mon, 29 Apr 2024 07:00:18 GMT Cache-Control: private, max-age=0 Last-Modified: Sat, 20 Apr 2024 23:26:15 GMT X-Content-Type-Options: nosniff X-XSS-Protection: 1; mode=block Server: GSE Accept-Ranges: none Vary: Accept-Encoding
  • Час відгуку (sec): 0.2854151725769
  • Контент: ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА Адвокат Литвинова Вікторія ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА Адвокат Литвинова Вікторія Страницы ПРАКТИКА СУДІВ Кодекси та закони БЛОГ НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПРО МЕНЕ КОНТАКТИ четверг, 7 марта 2024 г. Як оформити довіреність перебуваючи закордоном  Довіреністю є письмовий документ, що видається однією особою іншій особі для представництва перед третіми особами. Оформити її на своїх рідних, інших осіб можна двома способами – у консульстві України чи у місцевого нотаріуса за кордоном. ✒️1. Через консульство, як установу з представництва України за її межами, в країні вашого перебування. ✅З переваг оформлення довіреності за цим варіантом є можливість ознайомитися з процедурою оформлення, переліком необхідних документів, тарифами консульського збору та записатися на прийом на сайті консульства.✅ Довіреність, отримана в такий спосіб, не потребує додаткового засвідчення в Україні.Звертаючись до такої дипломатичної установи потрібно завчасно підготувати пакет документів, в тому числі і проєкт довіреності, яку плануєте оформлювати.❌Із мінусів: черга для запису на прийом. Однак часто чекати на прийом у консульській установі доводиться досить довго, оскільки чітких строків немає. ✒️2. Звернутися до місцевого нотаріуса за кордономВ цьому випадку потрібно оформити довіреність у місцевого нотаріуса, пересилати її в Україну, здійснити нотаріальне засвідчення перекладу в Україні такої довіреності. ❌Із мінусів: в деяких випадках, для можливості використання такої довіреності є необхідність у проставлені апостиля. Апостиль – це спеціальний штамп, який проставляється на офіційних документах, що надходять від держав-учасниць Гаазької Конвенції від 1961. Він засвідчує справжність підпису особи під документом і автентичність відбитка печатки або штампа, якими скріплено відповідний документ.Інший варіант – місцевий нотаріус за кордоном може засвідчити підпис під документом, складеним українською мовою, але лише його, а не зміст. Після цього, як правило, треба буде ще робити апостиль. В Україні ж після цього робиться лише переклад позначок нотаріуса й апостиля, з текстом робити нічого не потрібно. Автор: victorialitvinova.blogspot.com на 08:53 Комментариев нет: Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеОпубликовать в TwitterОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest среда, 3 января 2024 г. АЛІМЕНТИ ТА ІНШІ СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ НА ДІТЕЙ В 2024 РОЦІ  АЛІМЕНТИ ТА ІНШІ СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ НА ДІТЕЙ В 2024 РОЦІ З 01 січня 2024 року прожитковий мінімум збільшиться для всіх соціальних та демографічних груп, в тому числі для дітей:▫️ до 6 років – 2 563 грн;▪️ від 6 до 18 років – 3 196 грн.